Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Vinduspuss

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Har du gått forbi et utstillingsvindu som var møkkete og tenkt «her handler jeg»? (Slapp av, det har ikke vi heller). Rene vinduer uansett om det er på kontoret, butikkvinduet eller i et atrium har mye å si for inntrykket både ansatte, gjester og kundene får. Og om man ikke får utført vinduspuss jevnlig blir de faktisk til slutt ødelagt. Og dette er ikke billig å erstatte.

Cleanit leverer vinduspuss for:

  • Alle typer glass
  • Innvendig og utvendig fasade glass
  • Skillevegger
  • Rekkverksglass
  • Samt også speil

Mann utfører vinduspuss.

Riktig vinduspuss for dine vinduer

Mangel på vinduspuss, men også dårlig utført vinduspuss, kan gi rennmerker som ikke går bort med vanlig vask. I tillegg kan det sørge for at vinduet mister glans, at gasslaget lekker ut og isolasjonsevnen blir dårligere – og til slutt må skiftes.

Riktig vinduspuss handler i all hovedsak om to ting:

  • Hyppigheten av vinduspuss
  • Og rengjøringsmetode

Hvor ofte bør du få utført vinduspuss?

Om bygget ligger nær en vei med mye trafikk, så vil svevestøv og forurensing medføre at vinduspuss bør utføres oftere. Vindusglass som er «innrammet» i bygninger som ligger litt unna bilvei vil være mindre eksponert for dette, samt også regn og dermed også sur nedbør, og derfor ikke ha behov for like hyppig vinduspuss.

Fasiten kan vi derfor ikke gi her, men gjennomsnittet for våre kunder er 3-5 ganger i året.

Hvor ofte vinduspuss bør utføres er altså unikt for alle bygg, men fokuset for hyppigheten bør være at vinduene bevarer glansen, funksjonen og ikke er til sjenanse fordi de oppleves som møkkete gjennom året.

Hos Cleanit starter vi alltid med en gratis og uforpliktende befaring, slik at vi får oversikt over faktorene som vil innvirke på hvor ofte vinduspuss bør utføres. Og etter endt befaring vil vi sende over våre anbefalinger med et godt tilbud!

Nærbilde av vinduspuss.

Riktig rengjøringsmetode er viktig!

Ikke alle vinduer egner seg for å vaskes med vanlige produkter og tørkes over med nal. For slike tilfeller er det viktig å velge vinduspuss fra en leverandør som vet forskjellen, og også besitter riktig utstyr.

Om du har selvrensende vindusglass, så kan en nal skade belegget som muliggjør dette. I slike tilfeller må rentvannsmetoder benyttes – med riktig vanntrykk for å få vekk alt av skitt og smuss uten å skade belegget. Nær alle vinduer har også en innramming, og her finnes også elementer som kan ta skade av feil produkter. Fugingen har for eksempel ikke godt av såpe uten å få behandling i ettertid, og feil produkter kan skade glasset slik at isolasjonsgass lekker ut og vinduet mister sin isolerende effekt.

Hos Cleanit har vi lang erfaring med vinduspuss for alle typer vinduer, fra utskårne glassmalerier til industriglass og selvrensende glass. Og våre vinduspussere har grundig opplæring slik at de alltid benytter riktig rengjøringsmetode for dine vinduer!

Sikkerhet for oss og deg

Veldig ofte krever oppdrag om vinduspuss at man arbeider i høyden. Vårt servicepersonell har grundig opplæring for å kunne utføre nettopp denne typen arbeid.

Alle leveranser fra Cleanit kommer også med trygghetsgaranti. Finner du feil eller mangler i utført arbeid vil vi selvfølgelig kostnadsfritt utbedre dette snarest – innen to timer. I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud av en annen aktør. Ved inngåelse av renholdskontrakt vil du også få en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å finne ut hvor ofte du bør utføre vinduspuss og hva det vil våre priser for oppdraget vil ligge på?

Ring oss på 23 37 37 90 eller benytt deg av kontaktskjema på denne siden.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post