Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Vaktmestertjenester

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Hvis du bruker renholdstjenester, kan du i tillegg benytte deg av flere ekstratjenester ved behov. Et av disse tjenestefeltene er enkle vaktmestertjenester.

Vaktmestertjenester som eksempelvis bytte av lyspære utendørs

Vaktmesterservice for borettslag, bedrifter og sameier

Dersom kontorlokalet, borettslaget eller sameiet ditt trenger enkle vaktmestertjenester kan det være lønnsomt å gjøre det via oss, og det eksisterende kundeforholdet. Vaktmesterservicen kan utføres samtidig som vi er ute hos dere på renholdstjenester, enten det er daglig renhold eller hovedrengjøring, og det blir dermed ikke en ekstra reise eller planlegging av oppmøte.

Vakmestertjenester omfatter:

  • Bytte lyspærer
  • Klippe plenen
  • Spyle/feie uteområder
  • Løvraking
  • Snømåking

Trygghetsgaranti

Velger du å bruke oss til bedriften, borettslaget eller sameiets renhold og vaktmestertjenester får du også trygghetsgaranti. Som kunde av oss ønsker vi å sikre at dere blir 100 % fornøyd med alle våre tjenester, til enhver tid. Skulle du oppleve at noe ikke er så bra som forventet, vil eventuelle problemer eller mangler løses kostnadsfritt innen to timer.

I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ta kontakt i dag på 23 37 37 90 eller via vårt kontaktskjema, så kommer vi gjerne på gratis befaring – uten forpliktelser.

Cleanit – Renhold for Næringslivet.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post