Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Trappevask

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Uansett om det er i næringslivsbygg, borettslag eller sameie – så er trapp og inngangsparti det stedet hvor det oftest vil være mest smuss og skitt. Og hver gang noen kommer inn utenfra dras dette med videre slik at det sliter på både trapper og gulvene man kommer til senere. Med jevnlig trappevask samt vask av inngangsparti vil resten av bygningsmassen holdes renere, og faktisk også få mindre slitasje.

Inngangspartier og påfølgende trapper blir mye brukt, og er derfor de aller fleste steder laget for å tåle litt mer skitt og smuss enn områder forøvrig. Men til tross for dette så blir områdene mindre hygieniske, og som nevnt ovenfor – neglisjeres trappevasken medfører det også økt slitasje på resten av bygningsmassen.

Vaskedame utfører trappevask.

Hvordan utfører vi trappevask?

Når vi utfører trappevask så er vi opptatt av at trapp og inngangsparti skal skånes for slitasje fra selve vasken. Vi starter derfor med å støvsuge eller koste opp de største partiklene slik at dette ikke skraper opp overflater når vasking påbegynnes. Til selve vaskingen bruker vi skånsomme og miljøvennlige renholdsprodukter – og absolutt ingen skadelige kjemikalier blir liggende igjen etter vi er ferdige.

Vår trappevask omfatter vask av selve trappen og lavt på veggen dersom det er spor av skitt og smuss. I tillegg tørker vi over gelender som er en potensiell kilde til oppblomstring av bakterier. Og eventuelle vinduer i trappeoppgangen vil vi også vaske.

Etter endt trappevask skal trapperommet og trappen rett og slett være skikkelig ren, og dette skal du også oppleve ved at luften i rommet skal være frisk og god.

Våre ansatte har grundig opplæring i ergonomi og belastning, slik at de utfører jobben også på en skånsom måte for sin egen helse. Vi er også opptatt av at de skal ha det beste utstyret for jobben, som betyr at vi også blir raskere og mer effektive.

Hva koster dette?

Vi vet at du gjerne skulle hatt en pris her og nå, men sannheten er at vi ikke kan fastprise trappevask. Våre renholdere må komme seg frem, og kostnaden for dette vil avhenge av hvorvidt vi allerede har andre oppdrag i nærområdet. I tillegg så vil noen ha få og små trapper, mens andre har flere og større trapper.

Vi tilbyr derfor gratis og uforpliktende befaring på et tidspunkt som passer deg. Vi kommer og evaluerer oppdraget, og følge opp med et godt tilbud.

Vaskedamer utfører trappevask.

Hvorfor velge Cleanit til å levere trappevask?

Vi leverer allerede over 11 000 vasketimer i måneden til bedrifter, borettslag og sameier i Oslo og omegn. Vi vet rett og slett veldig godt hvordan man utfører vask skånsomt og effektivt. At vi har så mange oppdrag gjør også at vi faktisk vil komme med anbefaling om hva dere trenger der andre bedrifter med mindre oppdrag kanskje vil anbefale alt for hyppig utført vask.

Cleanit har også som mål at alle våre kunde skal være 100% fornøyd med alle tjenester vi leverer til enhver tid. Våre renholdere har god opplæring og har massevis av erfaring, så vi kommer til å levere alt vi lover og gjerne litt til.

Skulle det skje at vi klarer å overse noe i oppdraget – så er vår trygghetsgaranti at vi innen to timer vil ha kommet tilbake for utbedringer. Til ingen ekstra kostnad! I trygghetsgarantien inngår også prismatch og en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ønsker du at vi skal komme på en gratis og uforpliktende befaring for å gi et tilbud for trappevask hos dere? Ring oss på 23 37 37 90 eller benytt deg av kontaktskjemaet på denne siden.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post