Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Trappevask

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Uansett om det er næringslivsbygg, borettslag eller sameie – trapp og inngangsparti er det stedet hvor det som oftest vil være mest smuss og skitt. Både trapper og gulv slites for hver gang noen kommer inn utenfra og drar med seg smuss innover. Har dere avtale om jevnlig trappevask og vask av inngangsparti vil resten av bygningsmassen holdes rene, og faktisk også få mindre slitasje.

Inngangspartier og påfølgende trapper blir mye brukt, og er derfor de aller fleste steder laget for å tåle litt mer skitt og smuss enn andre områder. Til tross for dette blir områdene mindre hygieniske, og som nevnt ovenfor – neglisjeres trappevask i borettslag, sameier eller kontorbygg medfører det også økt slitasje på resten av bygningsmassen.

Vaskedame utfører trappevask.

Hvordan utføres trappevask?

Når dere får utført trappevask er det viktig at det gjøres skånsomt for å unngå slitasje fra selve vasken og midlene. Trappevasken burde starte med støvsuging eller å koste opp de største partiklene slik at disse ikke skraper opp overflater når vaskingen påbegynnes. For selve vaskingen burde dere sørge for at skånsomme og miljøvennlige renholdsprodukter brukes – og absolutt ingen skadelige kjemikalier som blir liggende igjen og «forurense» deres inneklima.

Etter endt trappevask skal trapperommet og trappen rett og slett være skikkelig ren, og dette skal du også oppleve ved at luften i rommet skal være frisk og god. For å holde trappeoppgangen ren er det ofte lønnsomt å ha matteservice i tillegg, da trappen ikke trenger grundig vask like ofte hvis smuss og skitt ligger igjen ved inngangsdøren.

Hva er prisen på trappevask?

Prisen på trappevask varierer etter mange ulike faktorer. Noen trenger trappevask i bygg med mange, store trapper, og andre trenger det kun i én trapp av mindre størrelse. For å gi en realistisk pris på trappevask kommer vi først på uforpliktende befaring for å se an omfanget. Da blir byggets ulike faktorer tatt med i pristilbudet, deriblant omslag på hvor mange som bruker trappen, hvor ofte den brukes, hvor stor trappen er, om det er flere trapper og andre relevante faktorer.

Befaring er gratis, uforpliktende og gjøres på et tidspunkt som passer deg. Hvis dere ønsker kan vi gjøre en helhetlig befaring som også kan inkludere daglig renhold.

Vaskedamer utfører trappevask.

Hvorfor velge Cleanit til å levere trappevask?

Med oss får dere trygghetsgaranti. For dere betyr det at eventuelle problemer eller mangler blir rettet opp i kostnadsfritt innen to timer dersom dere opplever at noe ikke er så bra som forventet, og ikke kjenner dere 100% fornøyd med tjenester utført av oss.

Trygghetsgarantien inkluderer også prismatch dersom du kan dokumentere at du har får et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ta kontakt i dag på 23 37 37 90 eller via kontaktskjemaet på denne siden, så kommer vi gjerne på gratis befaring – Uten forpliktelser.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post