Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Tepperens

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Tepper er utmerkede for å fange og samle opp støv, skitt og smuss slik at inneklimaet på deres kontor, eller i borettslag og sameier, får gode forutsetninger til å være best mulig. Tepper er ofte også rimelige å ta i bruk spesielt rundt inngangspartier for å skåne gulvene for mest mulig slitasje. Men uten skikkelig tepperens med jevne mellomrom gir dette vekstforhold for mikroorganismer som både kan gi vond lukt og i verste fall – et usunt inneklima. Tepper blir også «mettet» til slutt, og da forsvinner evnen til å fange opp ny skitt og smuss.

Profesjonell teppevask

Hvis deres kontor, borettslag eller sameie i Oslo og omegn har gulvtepper anbefales det å holde disse teppene rene for å forlenge levetiden og inneklimaet. Hos oss får du tepperens utført med moderne metoder, og miljø- og allergivennlige produkter med effektivt utstyr. På denne måten sikres dere førsteklasses resultat. Teppevask burde ikke kun renses for å gjøre selve teppet pent, men også for bedre renholdsstandard og utvide holdbarhet på utseende.

Teppe på møterom.

Hvor ofte bør tepperens utføres?

Hvor ofte tepperens burde utføres i deres lokale avhengiges av øvrige renholdsrutiner, trafikk på flatene, kvaliteten av teppet og hvilken type tekstil og fiber teppene er laget av. I tillegg er beliggenhet, type lokale, og teppebrukernes generelle helse eller inneklimakrav viktig å ta høyde for i beregningen av hyppighet.

Renholdsrutiner og teppets kvalitet og type:

Tepperens er en dyprens av teppet som skal rengjøre alle fibre og suge ut alt som ikke hører hjemme i teppet. Det er altså ikke bare å gå over med en støvsuger. Men om dere har gode og jevnlige renholdsrutiner som inkluderer støvsuging av tepper jevnlig, så vil ikke behovet for dyprens oppstå like ofte. Tepper lages også av forskjellige materialer, og velges ikke alltid for sin metningsgrad (heller for utseende). Derfor spiller også hvilken type teppe dere har på kontoret inn på hvor ofte dere bør få utført tepperens.

Trafikk på flatene, beliggenhet og uteareal:

Hvor fort teppet «mettes» av skitt, smuss, støv osv. vil påvirkes av hvor mange mennesker som beveger seg over dette på daglig basis samt beliggenheten for bedriften. Om lokalet deres befinner seg et sted hvor ansatte av naturlige årsaker må ferdes over veldig «skitne» flater før de entrer lokalene, vil dette gjøre at teppet «mettes» raskere. Dersom dere også har utearealer som benyttes ofte, vil typen uteareal ha mye å si for hvor mye skitt og smuss som blir med inn derfra.

Bedriftstype, ansattes helse og inneklimakrav:

Enkelte bedriftstyper trenger enten at renholdskvaliteten av naturlige årsaker er høyere, med for eksempel smitterenhold for sykehus og laboratorier, mens andre har mye trafikk fra ansatte som ofte tar med seg litt mer skitt inn (bedrifter hvor folk ofte er inn og ut, ofte til og fra byggeplasser o.l.). Om dere har ansatte som blir lettere syke av dårlig inneklima, for eksempel astmatikere eller personer med nedsatt immunforsvar, vil dette også spille inn på hvor ofte man bør få utført tepperens.

Tepperens før og etter.

Hva koster tepperens?

Det er mange ulike faktorer som vil spille inn på tepperensens pris. Hva det vil koste for deres bedrift varierer etter deres behov. Derfor kan dere få gratis befaring der omfanget og ønsket hyppighet og krav kartlegges, og motta uforpliktende tilbud etter endt befaring.

Dere skal ikke behøve å betale for mer renhold enn det som dekker deres behov. Det kan også være lønnsomt for dere å ha gode rutiner for trappevask så dere forhindrer smusset å bevege seg mer enn nødvendig mellom etasjer.

Trygghetsgaranti

Som kunde hos oss får du trygghetsgaranti. Finner du feil eller mangler i utført arbeid vil dere få dette utbedret kostnadsfritt – innen to timer. I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud av en annen aktør. Ved inngåelse av renholdskontrakt får dere i tillegg en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ønsker du at vi skal komme på befaring hos dere?
Ta kontakt i dag på 23 37 37 90 eller benytt kontaktskjemaet på denne siden, så avtaler vi et tidspunkt for gratis og uforpliktende befaring som passer for dere.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post