Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Rørlegger-, spyle- og tømmetjenester

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Rørlegger Sentralen AS logo

Cleanit har et tett samarbeid med Rørlegger Sentralen AS, og kan om ønskelig fremstå som en totalleverandør ovenfor våre kunder med de tjenestene vi tilbyr. 

Rørlegger Sentralen AS, etablert i 1999, tilbyr rørlegger-, spyle- og tømmetjenester. Selskapet holder til på Bjerke i Oslo. Denne strategiske plasseringen gir svært rask responstid og stor fleksibilitet på utrykninger i Oslo og Viken. 

Alle oppdrag til rørlegger-, spyle- eller tankavdelingen betjenes fra kontoret på Bjerke. Rørlegger Sentralen har en stor administrasjon, og alle oppgaver og rutiner håndteres med mål om å alltid levere «Service og Kvalitet til Avtalt Tid».

Rørlegger Sentralen AS dekker områder innen: 

Rørleggerarbeid, samt vann- og avløp. 

Gravearbeider håndteres fra start til slutt, ifm utbedring av vann og avløp, samt drenering, håndtering av overflatevann og grunnvann.

Selskapets tankbiler tømmer og rengjør fettutskillere, sandfang, gårdskummer, gatesluk, aquadrain, septiktanker, pumpekummer og minirenseanlegg. 

Avdelingens biler er utstyrt for å kunne betjene alle typer oppdrag, fra enkle avløpsblokkeringer til større og mer omfattende arbeid, som rensing og vedlikeholds spyling. Disse bilene er også rigget med utstyr for utførelse av rørinspeksjon og trasésøk, for avdekking av rørets tilstand, plassering og eventuelle behov for rensing, slik at fremtidige, unødvendige akutte blokkeringer unngås.

Bilde av bil fra Rørlegger Sentralen AS som er en samarbeidspartner av Cleanit og utfører rørlegger-, spyle og tømmetjenester.
Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post