Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Referanser

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Vi kan selv si mye om hvor fornøyd vi er med vår egen tjeneste, men for deg som beslutningstaker er det viktigere å vite at andre beslutningstakere har vært fornøyd med valget om vår tjeneste. For at du skal være sikker på oss, har vi derfor kundereferanser du kan kontakte for å høre om hvordan samarbeidet er.

Våre kundereferanser
 

Andenæs Eiendom AS

Vi er totalleverandør for alle renholdstjenester til Andenæs Eiendom For referanse ta kontakt med Tonny Johansen, Eiendomssjef.
Mobil: 915 45 164 E-post: tjo@andenaes.no

Ragde Eiendom AS

Ragde Eiendom har vært en trofast kunde hos oss siden 2002 og vi er totalleverandør for alle renholdstjenester for dem. For referanse ta kontakt med Harald Thoresen.
Tlf: 93 06 77 70 E-post: harald@ragde.no

Aker Eiendomsdrift AS

Nært og godt kundeforhold siden 2008. For referanse ta kontakt med Erik Frogndahl:
Tlf: 92 01 01 40

FagFlis

Vi i FagFlis er spesialister på keramiske fliser. Det er kjernevirksomheten vår, og du finner FagFlis-butikker nærmest i hele Norge. Vi representerer et komplett knippe av produsenter fra hele Europa. Vårt mål og vår visjon er å være en ledende aktør i markedet for keramiske fliser og tilhørende produkter.

Insignia

I mer enn 40 år har vi utviklet den unike kompetansen vi har på våre britiske og ikoniske bilmerker; Jaguar, Land Rover, Morgan og Aston Martin. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for fire av verdens mest attraktive merkevarer, og siden oppstarten har vi arbeidet systematisk med å opparbeide et tillitsforhold til våre kunder.

Apotek1 – Ski

Et lyst og trivelig senterapotek med lange åpningstider og parkering rett ved. Hos oss møter du et personale med gode kunnskaper, godt humør og vilje til å hjelpe. Du skal få den hjelpen du ønsker på kortest mulig tid og med mulige prisalternativ.logo Form/Funk

Form/Funk

Form/Funk er en møbelforhandler som hele tiden jakter den ideelle kombinasjon av form og funksjon. Det er ikke menneskene som skal tilpasse seg omgivelsene, men omgivelsene som skal tilpasse seg menneskene. Form/Funk er forhandler av interiør og kontormøbler til kontraktsmarkedet. Vi jobber mot privat og offentlig næringsliv, samtidig som vi besitter rammeavtaler mot offentlig sektor.

VIF – Vålerenga Fotball

Vålerenga er en stolt klubb med en stolt historie! Den startet med stiftelsen i kassesnekkeriet på Sotahjørnet i 1913, gikk via bohemperioden med seriegull på 60-tallet, til de nye bohemene med alle seierne på 80-tallet.

I dag er Vålerenga hovedstadens eneste topplag i fotball på herresiden, og vår visjon er å være Oslos Stolthet – på og utenfor banen. I september 2017 har vi endelig vår egen arena, med plass til over 17.000 mennesker.
Vålerengas historie er stolt og rik, med både oppturer og nedturer. Nå starter en ny tidsregning med klubbens første ordentlige hjem på Valle.

Recover

Skadespesialisten nærmest deg.-Med mer enn 50 avdelinger i Norge, er Recover aldri langt unna. Vi vet viktigheten av å være tilgjengelig og nær når uhellet først har rammet.

For å begrense skadeomfanget og redde verdier etter vann-, brann- og miljøskader er det av stor betydning å komme raskt i gang med utbedringsarbeidet. Gjennom våre 40 år i skadebransjen har vi bygget opp en bred kompetanse og funnet de optimale metodene, utstyret og kjemikalene som skal til for å løse et hvert oppdrag innenfor skadesanering og gjenoppbygging. Vi er markedsledende på å ta i bruk ny teknologi og kjemi, og derigjennom utvikle nye metoder for raskere og bedre løsninger for deg som kunde.

Lilleberg Eiendom AS

Eier ca. 50 000 kvm og forvalter ca. 40 000 kvm næringseiendom hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum.

Lilleberg Eiendom skal være en synlig merkevare ved å:

  • Skape lange relasjoner med leietakerne gjennom å levere høyt servicenivå og god kvalitet.
  • Ha en nær dialog med alle leietakere.
  • Forvalte selskapets verdier med en langsiktig eierstrategi og gjennom redelige avtaleforhold.
  • Løse problemer i leieforholdet gjennom tett dialog til begge parters beste der realiteter er viktigere enn formalia.
  • Tiltrekke seg kvalitetsbevisste leietakere som ønsker gode lokaler i gode bygg tilpasset deres behov.
  • Fremstå som en positiv og bevisst samfunnsaktør med et bevisst forhold til etikk og moral.

Rørlegger Sentralen AS

Rørlegger Sentralen AS er en seriøs, innovativ og markedsorientert rørleggerbedrift som yter høy“Service og Kvalitet til Avtalt tid!”
Vi bestreber å yte “Service og Kvalitet til Avtalt tid” til alle våre kunder, og våre løfter vedrørende dette kan du lese mer om på våre nettsider.

Logo Lilleberg eiendom
Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post