Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Persiennevask

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Persienner, markiser og øvrig solskjerming blir utsatt for mye gjennom året. Utsidig solskjerming blir ekstra utsatt for nitrøse gasser (eksos), veistøv, skitt og smuss samt også organisk materiale som gir slitasje- og korrosjonsskader. Innendørs solskjerming er litt mindre utsatt, men også disse opplever forurensning (spesielt i forbindelse med vinduer som kan åpnes/lukkes). Vask av persienner, markiser og øvrig solskjerming er derfor viktig å få utført korrekt for å bevare funksjon og utseende, men også forlenge levetiden!

Eksperter på markisevask, persiennevask og vask av solskjerming

Korrekt utført renhold for persienner, lameller, gardiner, skjermer og markiser er aller først krevende. Det er tungt og tidskrevende om man ikke besitter riktig utstyr for jobben. Det er også krevende fordi slik solskjerming består av mange forskjellige materialer, og kunnskap om disse trengs for å velge riktig vaskemetode og riktige produkter. Feilsteg her kan fort gjøre mer skade enn gagn.

Vi har ekspertisen og erfaringen i tillegg til utstyret – slik at vi kan utføre jobben både profesjonelt og effektivt!

Kontor med persienner.

Vi tilbyr vask og rens for:

  • Persienner
  • Markiser
  • Gardiner og plissegardiner
  • Lameller
  • Vindusfolier
  • Rullgardiner (og zip screens)
  • Med mer!

Vi kan forestå vask av all solskjerming i Oslo og Akershus

Cleanit tilbyr persiennevask, markisevask og vask av øvrig solskjerming til næringslivet i Oslo og Akershus. Vi utfører dette ofte i forbindelse med andre vaskeoppdrag med løpende avtaler, men også som enkeltstående oppdrag.

Trygghetsgaranti for at jobben blir gjort

Hos Cleanit har vi som mål at alle våre kunder skal være 100% fornøyd med alle våre tjenester til enhver tid! Derfor har vi en trygghetsgaranti, som vil si at vi løser eventuelle problemer eller mangler med oppdragene våre innen to timer (etter varsling). I trygghetsgarantien inngår prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og ved inngåelse av renholdskontrakt vil du også få en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Vi benytter kun produkter som er fri for kjemikalier (og da uten løsemidler). Derfor vil markisevask, persiennevask og vask av øvrig solskjerming levert av oss bety at ingen tar skade, ei heller miljøet. Dette er også ekstra godt for allergikere og astmatikere.

Kontakt oss for markisevask, persiennevask og vask av solskjerming
Vi begynner alltid med en gratis og uforpliktende befaring for å bli skikkelig kjent med deres behov, samt også for å kunne gi et godt tilbud som inkluderer alt dere faktisk ønsker. Etter utført befaring følges dere opp av et godt og konkurransedyktig tilbud.

Ønsker du at vi skal komme på befaring hos dere for å vurdere hva som bør gjøres for deres persienner, markiser og øvrig solskjerming? Ring oss på 23 37 37 90 eller benytt vårt kontaktskjema, så avtaler vi et tidspunkt som passer dere for befaring!

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post