Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Ren Idrettsglede

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Tjen penger til klubben din

Nå kan du være med på en type idrettsdugnad sammen med Cleanit. Det eneste du må gjøre er å gi oss muligheten til å gi din arbeidsgiver (eller en annen bedrift) et tilbud på renhold. Resulterer dette i en avtale har du bidratt med penger til det laget du ønsker.

Denne provisjonsbaserte modellen gir idrettsklubber og lag muligheten til å tilføre betydelige midler til lagkassa. Vi kaller dugnadsavtalen: Ren Idrettsglede.

Ren Idrettsglede hos barn som spiller fotball.

Avtalen går ut på at foreldre og familiemedlemmer som er knyttet til et idrettsmiljø kan be om et uforpliktende tilbud på renhold av lokalene til sin arbeidsgiver (eller en annen bedrift).

Tilbud og innhold vil tilpasses etter ønske, og av erfaring vil vår leveranse være meget konkurransedyktig både på innhold og pris.

Avtalen fungerer på følgende måte:
Når Cleanit kontraktfester en fast renholdsavtale med den aktuelle bedriften vil 80 % av første månedsbeløp tilkomme laget i den idrettsklubben du ønsker. I praksis betyr det at en renholdsavtale for oss på for eksempel kr 15 000.- pr mnd., gir ditt lag kr 12 000.- i kassa.

Forutsetter en 6 måneders binding av avtalen.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post