Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Matteservice

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Rene matter sørger for at grus, støv og søle ikke beveger seg videre inn i bygningen. For å få fullt utbytte av mattene bør de derfor skiftes ut jevnlig. Regelmessig utskiftning av matter vil føre til lavere kostnader på vedlikehold- og renholdtjenester. Rene matter forbedrer inneklimaet og gjør dessuten inngangspartiet mer attraktivt. I vinterhalvåret vil dette være ekstra viktig da mye snø og slaps fester seg i sålene.

Matteservice

Cleanit tilbyr matteservice til næringslivet i området Oslo/Akershus. I samarbeid med dere legger vi en plan på hvor ofte dere ønsker matteservice og hvilke matter som skal byttes ut når. Vi sørger alltid for at mattene blir hentet og levert til avtalt tid.

Matteservice omfatter:

  • Bytte av slitte og ødelagte matter
  • Vask av skitne matter
  • Kontroll
  • Levering av nye matter

Trygghetsgaranti

Vi i Cleanit har som mål at alle kunder skal være 100 % fornøyd med alle våre tjenester til enhver tid. Derfor har vi en trygghetsgaranti som vil si at vi løser eventuelle problemer eller mangler innen to timer.

Trygghetsgarantien innebærer også at du får en 30 dagers angrefrist hvis du inngår en avtale med oss, samt at vi matcher prisen hvis du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ta kontakt i dag på 23 37 37 90 eller via vårt kontaktskjema, så kommer vi gjerne på gratis befaring – uten forpliktelser.

Cleanit – Renhold for Næringslivet.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post