Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Matteservice

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Rene matter sørger for at grus, støv og søle ikke kommer seg videre inn i bygningen. For å få fullt utbytte av å ha inngangsmatter bør de derfor skiftes ut jevnlig med matteservice. 

Bedriftsinngang med matteservice

Inngangsmatter med vedlikehold

For din bedrift vil regelmessig utskiftning av dørmatter ved kontoret, borettslaget eller sameiets inngangsparti føre til lavere kostnader på vedlikehold- og renholdstjenester. Rene matter forbedrer inneklimaet for de ansatte, beboere og besøkende, og gjør inngangspartiet mer attraktivt. I vinterhalvåret vil dere ha ekstra god nytte av jevnlig utskiftning ved å hindre at mye snø, slaps og strøgrus festes i skosålene og videre inn i bygget.

For næringslivsbygg i, og rundt, Oslo er det spesielt nyttig med god matteservice da snøen fort kan bli slaps. Dere får i samarbeid med oss laget en plan for hvor ofte dere ønsker rene inngangsmatter, og hvilke matter som skal byttes ut når. Mattene vil alltid hentes og leveres til avtalt tid.

Matteservice omfatter:

  • Bytte av slitte og ødelagte matter
  • Vask av skitne matter
  • Kontroll
  • Levering av nye matter

Spesielt i næringsbygg er det ikke uvanlig å ha gulvtepper innendørs, og disse vil også bli mer skitne hvis skitt fra utsiden dras med inn. For enda bedre innendørsklima er det anbefalt med tepperens med jevne mellomrom.

Trygghetsgaranti

Velger du å bruke oss til bedriften, borettslaget eller sameiets renhold og matteservice får du også trygghetsgaranti. Som kunde av oss ønsker vi å sikre at dere blir 100 % fornøyd med alle våre tjenester, til enhver tid. Skulle du oppleve at noe ikke er så bra som forventet, vil eventuelle problemer eller mangler løses kostnadsfritt innen to timer.

I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ta kontakt i dag på 23 37 37 90 eller via vårt kontaktskjema, så kommer vi gjerne på gratis befaring – uten forpliktelser.

Cleanit – Renhold for Næringslivet.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post