Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Istappfjerning

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Overhengende istapper på taket utgjør et betydelig sikkerhetsproblem for gårdeiere i vinterhalvåret. Dette kan være svært farlig for personer, biler og andre bygninger noe som igjen kan føre til dyre erstatningskrav. Dersom uhellet er ute vil det være gårdeier som har ansvaret for skilting og fjerning av istappene.

Istappfjerning

Som gårdeier eller styreformann er det ikke alltid like enkelt å følge med på hva som skjer på taket. Cleanit tilbyr istappfjerning til næringslivet i området Oslo/Akershus. Vi følger med på bygget ditt og gir beskjed dersom du skulle trenge istappfjerning.

Istappfjerning omfatter:

  • Fjerning av istapper
  • Fjerning av snø og is

Trygghetsgaranti

Vi i Cleanit har som mål at alle kunder skal være 100 % fornøyd med alle våre tjenester til enhver tid. Derfor har vi en trygghetsgaranti, som vil si at vi løser eventuelle problemer eller mangler innen to timer.

I trygghetsgarantien inngår også en angrefrist på 30 dager hvis du oppretter en avtale med oss, i tillegg til at vi tilbyr prismatch hvis du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ta kontakt i dag på 23 37 37 90 eller via vårt kontaktskjema, så kommer vi gjerne på gratis befaring – uten forpliktelser.

Cleanit – Renhold for Næringslivet.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post