Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Hovedrengjøring

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Cleanit leverer hovedrengjøring enten for enkeltrom, eller for bedrifter helhetlig. Mens daglig og periodisk renhold fokuserer på områder som samler mye skitt, smuss og bakterier for å sikre et godt inneklima og minimal slitasje på inventar, så handler hovedrengjøring om absolutt alle flater i samme område.

Vaskere utfører hovedrengjøring av kjøkken.

Hva er hovedrengjøring?

Når vi snakker om hovedrengjøring, så er det altså riktig renhold av alle flater i enten ett enkelt rom – eller i hele lokaler. Renholdet vil inkludere:

  • Gulv, lister, vegger og tak
  • Vinduer, dører og håndtak
  • Innvendig og utvendig rengjøring av på skap
  • Rengjøring bak radiatorer
  • Støvtørking av bilder (samt rengjøring av evt. glassflater over)
  • Støvtørking av lamper, inni bokhyller o.l.

Kort og greit at absolutt alt har blitt korrekt rengjort til en høy kvalitetsstandard.

Hvor ofte bør hovedrengjøringen utføres?

Hovedrengjøring bør utføres både privat og på jobb minimum en gang i året, men dette er på ingen måte et svar. Akkurat hvor ofte det faktisk behøves for forskjellige områder/rom vil være basert på:

  • Hvor mye området blir brukt og hvor mye skitt og smuss som kommer inn
  • Hva området blir brukt til (f.eks. bør toaletter naturligvis få hovedrengjøring langt oftere enn kott og boder da dette er en smittekilde om ikke jobben gjøres skikkelig)
  • Hvor raskt området skitnes til såpass mye at inneklima eller inventar tar skade

Hos Cleanit er vi opptatt av at alle som velger oss skal ha en ren arbeidsplass, med godt inneklima som gir lavere sykefravær. Men dette betyr faktisk ikke at alt skal rengjøres med petimeterdetaljer daglig. Det kan være flere renholds standarder å forholde seg til i denne bransjen, men uansett vil det som oftest være individuelt hvordan vi opplever dette. Cleanit sin leveranse blir kvalitetssikret av den enkelte renholders nærmeste leder. Vi kan også etter ønske fra kunde gjøre faste kvalitetsrunder i felleskap. Er det ønskelig kan Cleanit også levere etter nordisk renholds standard (NS-INSTA:800).

Hva koster hovedrengjøring?

Dame utfører hovedrengjøring av bar.

Det sier seg selv at grundig rengjøring av alle flater krever mer utstyr og tid enn for kun å gå over gulv, dørhåndtak og lignende. Dette er derfor noe man bør være påpasselig med at utføres når det trengs, da det koster litt mer enn daglig og periodisk renhold, spesielt om det skal utføres for større og krevende arealer.

Vi kan dessverre ikke svare på spørsmål om kostnader her, da enhver bedrift vil ha ulik størrelse og forskjellige krav.

Det vi derimot kan gjøre er å tilby en gratis og uforpliktende befaring, som følges opp av et prisestimat for hovedrengjøring. Etter en slik befaring vil vi også kunne legge opp forslag til en renholdsplan som gjør at hovedrengjøring vil behøves sjeldnere, men likevel sikre godt inneklima og trygge, rene arbeidsforhold.

Hovedrengjøring til bedrifter og det offentlige i Oslo og Akershus

Cleanit leverer per i dag over 11 000 arbeidstimer til bedrifter i Oslo og Akershus hver eneste måned. Dette fordeles på alt fra daglig og periodisk renhold av de mest utsatte overflatene – til grundig hovedrengjøring og spesialrenhold.

Når vi leverer renholdstjenester, så kommer dette med trygghetsgaranti. Om noe mangler, så vil vi rette opp i det innen 2 timer – uten noen ekstra kostnad (selvfølgelig!). I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere et bedre tilbud fra noen andre aktører og en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Vi har god kjennskap til renholdskravene som stilles til forskjellige bransjer, og vår omfattende erfaring med renhold for bedrifter gjør at vi sammen med dere vil kunne sette opp en renholdsplan raskt. Vi benytter også kun miljøvennlige produkter når vi utfører renhold, slik at inneklima og våre ansattes trygghet ivaretas!

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Ring oss på 23 37 37 90, eller send inn en henvendelse i kontaktskjemaet du finner her!

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post