Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Hovedrengjøring

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Enten dere har behov for rengjøring av enkeltrom, eller renhold for bedriften helhetlig, er hovedrengjøring viktig å gjøre fra tid til annen. Har dere gode rutiner for daglig- og periodisk renhold sikrer dere et generelt renslig nivå med forhindring av oppsamlet skitt, smuss og bakterier, og med hovedrengjøring vil dere i tillegg sikre at alle flater rengjøres i bedriften.

Vaskere utfører hovedrengjøring av kjøkken.

Hva er hovedrengjøring?

Med hovedrengjøring får dere riktig renhold av alle flater i et enkelt rom, eller i hele lokalet. Renholdet inkluderer:

  • Gulv, lister, vegger og tak
  • Vinduer, dører og håndtak
  • Innvendig og utvendig av skap
  • Bak radiatorer
  • Støvtørking av bilder (og ev. glassflater over)
  • Støvtørking av lamper, inni bokhyller o.l.

Kort og greit at absolutt alt har blitt korrekt rengjort til en høy kvalitetsstandard.

Hvor ofte bør hovedrengjøringen utføres?

Hovedrengjøring bør utføres både privat og på jobb minimum en gang i året, men dette er på ingen måte et fasitsvar. Akkurat hvor ofte det faktisk behøves på deres kontor, borettslag eller sameie varierer etter flere faktorer. Noen av disse er:

  • Hvor mye dere bruker området og hvor mye skitt og smuss som kommer inn
  • Hva dere bruker området til (f.eks. bør toaletter naturligvis få hovedrengjøring langt oftere enn kott og boder da dette er en smittekilde om ikke jobben gjøres skikkelig)
  • Hvor raskt området skitnes til såpass mye at inneklima eller inventar tar skade

Det er nødvendig med rengjøring av bedrift så dere har en ren arbeidsplass med godt inneklima, innen flere ulike bransjer. Dette kan igjen resultere i lavere sykefravær. For deg som står ansvarlig for å velge renholdsfirma til bedrift, borettslag eller sameie, er det flere ulike renholdsstandarder du kan forholde deg til.

Å vite at hver runde med renhold kvalitetssikres er en trygghet for deg. Om dere ønsker en ekstra sikkerhet i renholdsrutinene, kan dere avtale faste kvalitetsrunder som gjøres i fellesskap med oss. Har dere spesielle behov for renhold kan dere velge ulike renholdsstandarder hos oss, deriblant nordisk renholdsstandard (NS-INSTA:800).

Hva koster hovedrengjøring?

Dame utfører hovedrengjøring av bar.

Å gjøre en grundig rengjøring av alle flater krever mer arbeid hvis det, og daglig og periodisk renhold, nedprioriteres. For å estimere hovedrengjøringens pris for deres behov, kan dere avtale gratis og uforpliktende befaring. I løpet av befaringen vil dere også få anbefaling på hvor ofte en grundig vask burde gjennomføres i deres bedrift. Elementer som spiller inn er for eksempel areal, bruksområder og ønsket kvalitet av inneklima. Timesprisen du får hos oss er grunnpris 450,- ekskl. mva., men vil variere etter skittenhetsgrad, areal og omfavn. Uansett kan dere være trygge på at vi følger en renholdsplan utviklet i samarbeid mellom dere og oss, tilpasset deres behov.

 

Hovedrengjøring til bedrifter og det offentlige i Oslo og omegn

For å sikre trygge og rene arbeidsforhold på deres bedrift anbefales det å inkludere hovedrengjøring i deres renhold i bedriften noen ganger i året. Ligger dere lokalisert i Oslo og omegn kan dere avtale dette, og andre renholdstjenester, fra oss. Da får dere trygghetsgaranti som dekker eventuelle mangler innen to timer. I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud av en annen aktør. Ved inngåelse av renholdskontrakt får dere i tillegg en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Ring oss på 23 37 37 90, eller send inn en henvendelse i kontaktskjemaet du finner her!

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post