Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Fasadevask

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Fasadevask gir ikke bare en flott fasade, men forlenger også fasadens levetid. De aller fleste fasader her til lands bruker materialer som godt skal tåle vær, vind, forurensing, veistøv, pollen og generell skitt og smuss. Men dette gir grobunn for mose, sopp og mugg som til slutt bryter ned materialene. Fasadevasken bør derfor inngå som en del av naturlig vedlikehold av bygningsmassen!

Miljøvennlig utført fasadevask

Hos Cleanit er vi opptatt av at alle renholdstjenester vi leverer ikke skal ha negativ innvirkning på miljøet eller bygningsmassen. Når vi utfører fasadevask vil hovedvektengjøres med høytrykksspyler med tilpasset styrke og rentvann, slik at fasadematerialene ikke tar skade. Noe av forurensningen som kommer løs fra fasaden vil kunne komme seg ut i miljøet, men også her forsøker vi også å sikre at mesteparten håndteres forsvarlig.

I fasadevask inngår også avtørring/naling av vinduene i etterkant.

Menn utfører fasadevask av murbygg.

Hvilke typer fasader kan vi hjelpe med rengjøring for?

Vi har masse erfaring med vask og rengjøring av fasader for særskilt næringsbygg, men også sameier og borettslag. Vi tar derfor jobben for alle typer fasader og bygg, men har mest erfaring med følgende typer fasader:

  • Teglsteinsfasade
  • Malt mur
  • Naturstein
  • Aluminium
  • Plast
  • Trematerialer

Vi kan også hjelpe med fjerning av grafitti i forbindelse med fasadevask, og bruker skånsomme midler for miljøet, våre ansatte og omgivelsene når vi gjør dette.
Hvor ofte bør man utføre fasadevasken?

All bygningsmasse bør få utført en skikkelig fasadevask i løpet av året. Men bygninger som befinner seg nær trafikkerte veier vil være ekstra utsatt for nitrøse gasser (eksos) og vei/svevestøv som vil virke tærende for en del materialtyper.

Mann utfører fasadevask av høy bygning.

Hvordan bør fasadevask utføres?

Bygninger er konstruert for regn som kommer ovenfra og ned, og med litt vind – også skrått ovenfra og ned. Dette er også slik en bygning bør vaskes – ovenfra og ned. Om man står med høytrykksspyler på bakkeplan og spyler oppover kan man fort oppnå motsatt effekt av fasadevasken da bygg ikke er konstruert for dette.

«Alle våre fasadevaskere og vinduspussere er sertifiserte liftførere og kan forskriftsmessig sikre bygget og området rundt når vi utfører arbeid fra høyden.»

Selv om materialene brukt på tak og fasader skal tåle vær og vind, så kan en høyttrykksspyler faktisk gi et skadelig trykk og ødelegge materialene. Våre erfarne renholdere har god oversikt over hvilket trykk forskjellige flater tåler godt, og vi tilpasser vår fasadevask til din bygningsmasse slik at den blir ren, men ikke på bekostning av strukturen i materialene.

Sikkerhet for oss og deg

Cleanit har en trygghetsgaranti for alle oppdrag. Målet vårt er at alle våre kunder skal være 100% fornøyd med utført arbeid til enhver tid, så om det oppstår problemer eller mangler vil vi returnere innen to timer for å utbedre – uten ekstra kostnad!

Trygghetsgarantien innebærer også at du har en angrerett på 30 dager ved inngåelse av en renholdsavtale med oss, og at vi tilbyr prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud av en annen aktør.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Kontakt oss for en grundig og riktig utført fasadevask
Har du en fasade du ønsker å få profesjonelle til å se på? Eller lurer du på hva prisen for fasadevask er? Hos Cleanit tilbyr vi gratis og uforpliktende befaringer slik at vi kan svare på dette og mye mer! Og etter endt befaring sender vi alltid over et konkurransedyktig og godt tilbud på hva det vil koste å få våre erfarne renholdere til å utføre jobben!

Du når oss på telefon 23 37 37 90 eller ved å benytte kontaktskjema på denne siden.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post