Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Fasadevask

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Med fasadevask får dere ikke bare en flott fasade, men det forlenger også fasadens levetid. De aller fleste fasader her til lands bruker materialer som godt skal tåle vær, vind, forurensing, veistøv, pollen og generell skitt og smuss. Disse elementene kan derimot gi deres bygg en grobunn for mose, sopp og mugg som til slutt bryter ned materialene. For å ta godt vare på bygget anbefales derfor fasadevask som en del av naturlig vedlikehold av bygningsmassen.

Miljøvennlig utført fasadevask

Det er ikke bare innemiljøet og inneklimaet som er viktig for en bedre tilværelse, men også å være miljøvennlig for eksterne faktorer. At du velger renholdsfirma som tar hensyn til klima med hvilke rengjøringsprodukter som brukes vil være et miljøvennlig valg for din bedrift. For fasadevask er det i tillegg viktig å ikke bruke for sterke eller feil produkter, da dette kan påvirke bygningsmassen.

En metode som kan passe for deres bygg er derfor høytrykksspyling med tilpasset styrke og vann – uten unødvendige kjemikalier eller unødvendig mengde vann. Fordelen for dere med denne metoden er at fasadematerialene ikke tar skade. Noe av forurensningen vil muligens løsne fra fasaden og komme seg ut i miljøet, men også her forsøker vi å sikre at mesteparten håndteres forsvarlig.

I fasadevask får dere etter vasken utført avtørring og naling av vinduene etter spyling og vasking.

Menn utfører fasadevask av murbygg.

Hvilke typer fasader kan vaskes?

Enten du trenger fasadevask av næringsbygg, borettslag eller sameier, kan du få hjelp til vask og rengjøring av alle typer fasade og bygg fra oss. De mest typiske fasadeflatene er:

  • Teglsteinsfasade
  • Malt mur
  • Naturstein
  • Aluminium
  • Plast
  • Trematerialer

Grafittifjerning med fasadevask

Flere kontorbygg og borettslag sliter med uønsket grafitti på fasader av bygg. For å ikke skade byggmassen er det lurt å sørge for at grafittifjerningen gjøres på en skånsom måte. Du kan be om grafittifjerning i forbindelse med fasadevask, der vasken utføres med skånsomme midler for miljøet, omgivelsene, og våre ansatte som utfører arbeidet.

Hvor ofte bør man utføre fasadevask?

All bygningsmasse bør få utført en skikkelig fasadevask i løpet av året. Er deres bygning nær trafikkerte veier vil bygningsmassen være ekstra utsatt for nitrøse gasser (eksos) og vei/svevestøv som vil virke tærende for en del materialtyper. Både for utseendet og varigheten til bygningsmassen gjør dere det derfor lurt i å vurdere fasadevask oftere dersom dere plages av eksos og støv.

Det er ikke uvanlig hvis dere oftere har behov for vindusvask enn fasadevask.

Mann utfører fasadevask av høy bygning.

Hvordan bør fasadevask utføres?

Bygninger er konstruert for regn som kommer ovenfra og ned, og med litt vind – også skrått ovenfra og ned. Dette er også slik en bygning bør vaskes – ovenfra og ned.

En trygghet for deg er å vite at fasadevaskerne og vinduspusserne er sertifiserte liftførere, og forskriftsmessig kan sikre bygget og området rundt når arbeid utføres fra høyden. Den tryggheten får du hos oss.

Selv om materialene brukt på tak og fasader skal tåle vær og vind, så kan en høytrykksspyler faktisk gi et skadelig trykk og ødelegge materialene. Du sikres erfarne renholdere med god oversikt over hvilket trykk forskjellige flater tåler godt, og en tilpasset fasadevask til bygningsmassen du trenger fasadevask på. Den er finest ren, men holder seg ikke pen hvis fasadevasken går på bekostning av strukturen i materialene.

Sikkerhet for oss og deg

Velger du å bruke oss til bedriftens renhold får du også trygghetsgaranti. Som kunde av oss ønsker vi å sikre at du blir 100 % fornøyd med alle våre tjenester, til enhver tid. Skulle du oppleve at noe ikke er så bra som forventet, vil eventuelle problemer eller mangler løses kostnadsfritt innen to timer.

I trygghetsgarantien inngår også prismatch dersom du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Kontakt oss for en grundig og riktig utført fasadevask

Har du en fasade du ønsker å få profesjonelle til å se på? Eller lurer du på hva prisen for fasadevask er? Med oss får du gratis og uforpliktende befaringer slik at dine spørsmål, og annen informasjon kan besvares og avdekkes! Og etter endt befaring sender vi alltid over et konkurransedyktig og godt tilbud på hva det vil koste å få våre erfarne renholdere til å utføre jobben!

Du når oss på telefon 23 37 37 90 eller ved å benytte kontaktskjema på denne siden.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post