Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Desinfisering for bedrift, borettslag og sameier

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Rene kontorer, fellesarealer i borettslag, og generell god hygiene og gode rutiner er veldig viktig på områder og i lokaler der flere ulike mennesker ferdes. Med pandemi har mange fått et større fokus på denne rensligheten, og noen ganger trengs det også desinfisering for å sikre best mulig renhold.

Hvorfor desinfeksjon?

Å rengjøre lokaler ekstra grundig med desinfisering av rom kan gjøre inneklimaet deres mer behagelig, så lenge dere ikke bruker for kraftige kjemikalier. Derfor er det viktig at dere har gode renholdsrutiner, både daglig renhold og hovedrengjøring. I kombinasjon med desinfisering av lokalet anbefales dere i tillegg å ha hovedrengjøring. Det som gjennomgås da er:

• Tak, vegger, lister, dører og karmer – Vask med vann og riktige kjemikaler, før det avtørres med blandingsmopp. Vannømfintlige områder tørkes med fuktig eller tørr mopp (ekskl. tak og takplater)
• Harde gulv – Vaskes med blandingsmopp og støvsuging av tepper
• Fasadevinduer – Innvendig vinduspuss, og vask av innvendige skillevegger
• Sanitærutstyr, ventiler og lamper (utenom reflektor, lyspærer og lysrør) – Vaskes med fuktig klut
• Stoler

Desinfisering av rom og overflater

Har dere behov for desinfisering av overflater for å minimere smitterisiko eller sørge for at f.eks. gammel pollen ikke plager ansatte eller beboere med luftveisproblemer, kan denne tjenesten også utføres ved å kontakte oss.

Lokalet deres, og inventar, blir behandlet med bakterie- og virusdrepende middel (Karcher R1732). Dere skal ikke være redd for at inventaret blir ødelagt i desinfisering av rom, da det brukes så skånsomt desinfiseringsmiddel som mulig, og lavtrykkspumpe. Tekstilene deres sprayes med desinfeksjonspulver i luftform med spraypistol.

To av våre ansatte desinfiserer gulv

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe din bedrift?

Ring oss på 23 37 37 90, eller send inn en henvendelse i kontaktskjemaet under.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post