Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Daglig renhold for bedrifter

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, ev. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Mange bedrifter og kontorer opplever mye aktivitet rundt om i bygget i løpet av dagen, og blir rett og slett skitne raskt. Det er helt naturlig at du og de andre ansatte og besøkende drar med skitt og smuss under skoene når dere går utendørs og inn. For at dere skal opprettholde et godt inneklima og arbeidsmiljø er det derfor viktig å ha daglig renhold av bedriften. Ved å holde kontoret rent med jevnlig renhold kan det langsiktig være den beste og billigste løsningen for å opprettholde tilfredshet på kontoret.

Vaskemedarbeider utfører daglig renhold av gulvet på kontor.

Hva er daglig renhold?

Daglig renhold er ofte misforstått. Mange tror at det handler om at alt skal vaskes hver dag. I butikker med mye gjennomgangstrafikk er daglig renhold av hele kundearealet en nødvendighet grunnet matsikkerheten. Dette er også en nødvendighet hos barnehager, skoler samt sykehus hvor det stilles særdeles høye krav til daglig renhold.

For en kontorbedrift er det ofte tilstrekkelig å holde inngangsparti med nærliggende områder rent daglig (samt toalettfasiliteter og kanskje også kjøkken/kantine). Daglig renhold er med andre ord ikke en hovedrengjøring. Det handler heller om omfanget av de områdene som skitnes til så raskt at de burde rengjøres daglig, slik at de ikke utgjør en risiko for skade på gulvene eller gir smittefare (toaletter og kjøkken/kantine).

Vaskehansker og svamp til daglig renhold ligger ved vasken.

Periodisk og daglig renhold tilpasset dine behov

Selv om det finnes ulike renholdsstandarder kan du være sikker på å få tilpasset renholdet av bedriften, borettslaget eller sameiet slik dere trenger det. Du kan også være trygg på at vi kvalitetssikrer hver enkelt renholders leveranse. Hvis dere ønsker det, kan vi gjøre faste kvalitetsrunder i fellesskap. Hvis dere ønsker, og har ekstra behov, kan dere velge at renholdet skal leveres etter nordisk renholdsstandard (NS-INSTA:800). Når dere kontakter oss, er første steg alltid en gratis og uforpliktende befaring av lokaler og fasiliteter.

Under befaringen undersøkes deres lokaler og tilskitningsgrad, slik at vi får lagt den renholdsplanen som holder lokalene så rene at ansatte vil trives, til lavest mulig kostnad for dere. I ettertid vil vi komme med en detaljert anbefaling for hvilket renholdsnivå som bør leveres samt hvilke områder som skal dekkes på daglig basis. Alle anbefalingene våre vil begrunnes utførlig basert på funn under befaring.

Vi vil også anbefale periodisk renhold av arealer som ikke dekkes av daglig renhold. Denne anbefalingen er basert på vår omfattende erfaring med hvor ofte dette behøves for at arbeidsplassen helhetlig skal være ren, og inneklimaet godt for de ansatte. Den er også basert på at lokalene skal innfri NS-INSTA:800 renholdsstandarden, slik at dere også ivaretar HMS-perspektivet for de ansatte.

Vaskedame utfører daglig renhold av kontorpult.

Din trygghet for høy kvalitet av renhold hos bedrift

Velger dere oss, kan dere være sikre på at fokuset er å sikre deres behov av renhold til bedriften, enten det er grundig daglig renhold, eller hyppigere periodisk renhold. Jobben vi gjør skal passe det dere trenger. Det betyr også at dere ikke vil få tilbud fra oss med mange flere timer enn dere har behov for, i tillegg til at prisen er konkurransedyktig for de timene som trengs.

Miljøvennlige produkter i daglig renhold er en viktig faktor for mange – også for oss. Selv i situasjoner der dere har behov for spesialrenhold med bruk av kjemikalier vil dere få renhold gjort med miljøvennlige og påpasselig rett utstyr for å sikre at dine, og våre egne, ansatte har gode forhold, uten å utsettes for sterke kjemikalier.

Våre ansatte har også yrkesskadeforsikring, og vi er påpasselige med grundig opplæring samt godt ergonomisk tilpasset utstyr for å unngå skader og slitasje.

Trygghetsgaranti

Vi er kjent med at alle har gode og dårlige dager, også våre renholdere. Skulle dette skje er vår trygghetsgaranti at vi løser eventuelle problemer eller mangler innen to timer! I tillegg kan du benytte deg av prismatch hvis du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager ved inngåelse av en renholdskontrakt.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring?
Ta kontakt på telefon 23 37 37 90 eller benytt vårt kontaktskjema.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post