Vi setter ikke spor ... vi fjerner dem

Daglig Renhold

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Logo for Cleanit Ren Idrettsglede

Mange bedrifter og kontorer opplever mye aktivitet i løpet av dagen – og blir rett og slett skitne raskt. Skitt og smuss som kommer inn utenfra er ikke godt for inneklima og arbeidsmiljøet, og om det ikke tas tak i, øker som regel sykefraværet. I tillegg sliter skitt og smuss på gulvet når det får ligge, og dras med videre inn også i mindre brukte områder.

Daglig renhold er derfor ofte den beste og billigste løsningen!

Vaskemedarbeider utfører daglig renhold av gulvet på kontor.

Hva er daglig renhold?

Daglig renhold er ofte misforstått. Mange tror at det handler om at alt skal vaskes hver dag. I butikker med mye gjennomgangstrafikk er daglig renhold av hele kundearealet en nødvendighet grunnet matsikkerheten. Dette er også en nødvendighet hos barnehager, skoler samt sykehus hvor det stilles særdeles høye krav til daglig renhold.

Men for en kontorbedrift er det ofte tilstrekkelig å holde inngangsparti med nærliggende områder rent daglig (samt toalettfasiliteter og kanskje også kjøkken/kantine). Daglig renhold er med andre ord ikke en hovedrengjøring. Det handler heller om omfanget av de områdene som skitnes til så raskt at de burde rengjøres daglig, slik at de ikke utgjør en risiko for skade på gulvene eller gir smittefare (toaletter og kjøkken/kantine).

Vaskehansker og svamp til daglig renhold ligger ved vasken.

Periodisk og daglig renhold tilpasset dine behov

Det kan være flere renholdsstandarder å forholde seg til i denne bransjen, men uansett vil det som oftest være individuelt hvordan vi opplever dette. Cleanit sin leveranse blir kvalitetssikret av den enkelte renholders nærmeste leder. Vi kan etter ønske fra kunde gjøre faste kvalitetsrunder i fellesskap. Er det ønskelig kan Cleanit også levere etter nordisk renholdsstandard (NS-INSTA:800). Når vi kontaktes av bedrifter som behøver renhold, er første steg alltid en gratis og uforpliktende befaring av lokaler og fasiliteter.

Under befaringen undersøker vi lokalene og tilskitningsgrad, slik at vi får lagt den renholdsplanen som holder lokalene så rene at ansatte vil trives, til lavest mulig kostnad for dere. I ettertid vil vi komme med en detaljert anbefaling for hvilket renholdsnivå som bør leveres daglig samt hvilke områder som skal dekkes på daglig basis. Alle anbefalingene våre vil begrunnes utførlig basert på funn under befaring.

Vi vil også anbefale periodisk renhold av arealer som ikke dekkes av den daglige rengjøringen. Denne anbefalingen er basert på vår omfattende erfaring med hvor ofte dette behøves for at arbeidsplassen helhetlig skal være ren, og inneklimaet godt for de ansatte. Den er også basert på at lokalene skal innfri NS-INSTA:800 renholdsstandarden, slik at dere også ivaretar HMS-perspektivet for de ansatte.

Vaskedame utfører daglig renhold av kontorpult.

Din trygghet for renhold av høy kvalitet

Cleanit leverer allerede over 11 000 arbeidstimer hver måned ute hos bedrifter i Oslo og omegn. Vårt fokus ligger ikke på at en bedrift skal gi oss flere timer enn de faktisk behøver, og vi priser oss også konkurransedyktig (og har vunnet frem i de fleste anbud vi har blitt invitert til).

Vi benytter kun miljøvennlige produkter i daglig renhold. For spesialrenhold som fordrer bruk av kjemikalier er vi også både miljøvennlige og påpasselig med rett utstyr for å sikre våre og dine ansatte, og velger alltid produkter uten løsemiddelfare når dette finnes.

Våre ansatte har også yrkesskadeforsikring, og vi er påpasselige med grundig opplæring samt godt ergonomisk tilpasset utstyr for å unngå skader og slitasje.

Trygghetsgaranti

Vi er kjent med at alle har gode og dårlige dager, også våre renholdere. Skulle dette skje er vår trygghetsgaranti at vi løser eventuelle problemer eller mangler innen to timer! I tillegg kan vi tilby prismatch hvis du kan dokumentere at du har fått et bedre tilbud fra en annen aktør, og en angrefrist på 30 dager ved inngåelse av en renholdskontrakt.

Les mer om vår trygghetsgaranti her

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring?
Ta kontakt på telefon 23 37 37 90 eller benytt vårt kontaktskjema.

Kontakt oss

Copyright Cleanit 2019. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no

Ring oss
Send en e-post