Sammen mot en ren epoke

Meld deg på vårt nyhetsbrev!


Om oss

Prisvurdering

Kontakt oss hvis du vil ha en uforpliktende prisvurdering av renholdet på deres, evt. din arbeidsplass.

Fyll ut skjemaet!

Trygghets-GARANTI for Oslo bedrifter

Cleanit ble etablert i 2000 og har i da 80 servicearbeidere tilgjengelig i systemet. Vi er en totalleverandør av renhold til næringslivet primært i Oslo, men har også oppdrag i nærområder utenfor Oslo grensa.

Kunder av Cleanit kjøper i dag over 9 000 renholdstimer hver måned, og vår påstand er at disse ikke tar feil! Det at vi utfører 110 000 timer i året basert på faste kunder er en betryggende garanti for at du kan stole på oss. Oppfattet kvalitet av renhold er en personlig sak og det vet vi, derfor behandler vi våre kunder individuelt. Mennesker kan og vil gjøre feil noe vi også er klar over. Strategi for å imøtekomme våre kunder på dette området er at dersom avvik skulle finne sted så tar vi kontakt i løpet av 2 timer for å rette på situasjonen.

Som leder av Cleanit er jeg stolt av det mine medarbeidere og samarbeidspartnere presterer hver eneste dag. Vårt konsept og omdømme står og faller på hvordan nettopp du som kunde oppfatter de daglige gjøremål vi utfører. Både mengden og ikke minst hvilke type kunder vi i dag har, er et kvalitetsstempel for det vi står for.
morten-larsen

Prøv oss, jeg er sikker på at du ikke vil angre.

Cleanit AS
Morten Larsen
Daglig Leder

Kontakt oss

article-1 article-2

Daglig rengjøring

for bedrifter


Copyright Cleanit 2014. All rights reserved
Design og utvikling | Nettrafikk.no